Evenemang

Föräldrakurs!

Söndagen 11/2 startar vi en ny kurs för er föräldrar eller andra vuxna som vill lära sig mer om hästar och framförallt lära er att hantera dem och känna er trygga med det.

Kursen kommer att bestå av 5 st träffar, ca 2 timmar per träff. Det sista tillfället ger möjlighet till att testa på ridning om man vill. Detta är för att ni som föräldrar ska kunna känna er trygga med hästarna och kunna vara en hjälpande hand åt era barn men även för att det är roligt att lära sig nya saker!

Kostnad för hela kursen 500kr och anmälan är bindande. Samling i cafeterian sön den 11/2 kl. 13.00

Anmälan eller frågor görs via mejl eller på lisan utanför kontoret. kontoret@krs.nu

evenemang

Tävlingar & Läger

Föreningen arrangerar olika typer av evenemang och aktiviteter. Du hittar aktuella datum och tider i kalendariet längre ner på sidan.
Följ oss även på Facebook och Instagram för aktuella aktiviteter!

Pay & JUMP

Aktuella datum för Pay & jump hittar du i kalendern längre ner på sidan.

Höjder: 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120 cm. Kostnad: 100kr/start

Anmälan: kontoret@krs.nu, TDB eller på listan utanför kontoret. Startlistan publiceras dagen innan tävling på hemsidan och på Facebook

Alla är välkomna att delta!

Fodervärdar har förtur men alla elever får vara med i mån av hästar, ridskolan bestämmer hur många ritter respektive häst får gå.

Kontakta kontoret om du har frågor.

Pay & Ride

Kommer snart!

Övrigt

Dagridläger:

Under höstlov, jullov, sportlov och påsklov arrangeras dagridläger. Information om aktuella lägerdagar finns i kalendern och på Facebook.

Sommarridläger:

Teori, ridning, lek, och upplevelser blandas med största omsorg och värme. Allt för att göra vistelsen så givande som möjligt för dig. Alla är välkomna, ingenting är omöjligt och nästan allt går att ordna!

Kristianstad ridsällskaps sommar-läger är godkända av SRR. Anmälan och ner information via SRR´s hemsida.    www.ridlager.se

WE - Working Equitation

Evenemang

Kalendarium