Hoppa till sidans innehåll

Sponsorpaket


Kristianstad ridsällskap 

~Den familjära ridklubben~

 

Kristianstads ridsällskap erbjuder följande sponsorpaket

 

1. Privatperson

Privatperson som vill stödja klubben med bidrag/produkter. Alla bidrag är välkomna, både kontanter och produkter som vi kan använda som vinster på våra tävlingar. Vi kommer särskilt att tacka på vår hemsida i samband med resultatredovisning av tävlingar samt med namn på tavla i ridhuset.

2. Bronssponsor

5 000 kronor per år med liten företagsskylt uppsatt på tavla i stallet /ridhuset. Omnämnande på Ridsällskapets hemsida med länk till egen hemsida om så önskas.

 

3. Silversponsor

10 000 kronor per år med mellanstor företagsskylt på väggen i manegen. Omnämnande på Ridsällskapets hemsida med länk till egen hemsida om så önskas samt omnämnande i programblad vid tävlingar.

 

4. Guldsponsor

15 000 kronor per år med stor företagsskylt på väggen i manegen. Företaget får även 5 stycken ridlektioner på klubbens ordinarie lektioner. Omnämnande på Ridsällskapets hemsida med länk till egen hemsida om så önskas samt omnämnande i programblad vid tävlingar.

 

5.  Ditt eget hinder!

Sätt din logga på våra tävlingshinder och utforma färg och form på hindret efter dina önskemål. Vi använder hinder godkända för tävling. Alternativ på utförande samt pris på förfrågan.

6.  Skänk priser!

Vi tar tacksamt emot priser från både företag och privatpersoner till lotterier vid våra uppvisningar och större tävlingar. 

 

Skyltkostnad tillkommer utöver sponsorkostnaden första året. Skyltstorlek enl. överenskommelse och betalas till skylttillverkaren. Vi hjälper gärna till med kontakterna.

 

Ladda ner Sponsorpaket

 

Uppdaterad: 04 MAJ 2017 20:51 Skribent: Kerstin Dahl

Postadress:
Kristianstad RS - Ridsport
Klabbarpsgården, Klabbarpsvägen 4
29162 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info