Hoppa till sidans innehåll

Övrig personal


Anders Erlandsson

Anders

Allfixare i stallet. Jobbar med allt från utfodring, mockning och laga hagar till att göra i ordning ridbanan. Han ställer alltid upp extra om det behövs.

Johnny Andersson

Är lite av stallets maskot. Som en ”gubben i lådan” dyker han upp lite varstans. Johnny mockar och packar hö, bland annat. Älskar verkligen att hjälpa till, framför allt när det gäller att måla och snickra. En ”guldgruva”.

Mia Lindstrand

Mia

Allt-i-allo och personen som ställer upp i alla lägen. Sköter om i stallarna, hanterar unghästarna och hjälper till vid dagridningen och ”Funkis” – ridningen för de med funktionsvariation. Sköter en del administrativt för styrelsen, och grillar gärna korv.

Tommy Benlow

Tommy

Grundade ridskolan 1992 och har genom åren byggt upp Klabbarpsgården till vad det är idag. Utbildad ridlärare på Strömsholm 1978. Aktiv pensionär och verksamhetsledare. Håller lektioner, är på kontoret, lagar mat, hämtar barnbarn. Har amatörtränarlicens för galoppen, hans hobby.

Favorituttryck: ja, kära barn.

Johanna ”Pyttan” Karlsson

Pyttan

Sedan födseln levt med ridskola, som mamma och pappa drivit på olika håll. Ridlärare. Sedan 2014 enbart för Kristianstads Ridsällskap, på alla nivåer från ridlekis till hoppryttare. Tidigare även i Sölvesborg. Är verksamhetsledare, spindeln i nätet och håller i administrationen.

Johan Åberg

Johan

Allfixare i stallet. Jobbar med allt från utfodring, mockning och laga hagar till att göra i ordning ridbanan.

Johanna Bergman

Praktikant och arbetstränande. Strukturerad och ordningsam tjej.

Uppdaterad: 07 FEB 2022 15:22 Skribent: Johanna Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Vi finns även på Facebook!

 

Postadress:
Kristianstad RS - Ridsport
Klabbarpsgården, Klabbarpsvägen 4
29162 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info