Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer


Instruktörerna på Kristianstad Ridsällskap 

Tommy Benlow

Tommy

Diplomerad ridinstruktör sedan 1979. Ridskolechef på Klabbarp sedan 1992. Tommy är även galopptränare. Han har tävlat i hoppning på hög nivå.

Johanna "Pyttan" Karlsson

Pyttan

Ridlärare och ridskoleledare. Har ridit sen barnsben och är "född" in i ridskoleverksamhet.

Cassandra Palma

Cassandra

Pigg och glad ridlärare, som håller i lektioner för alla åldrar, från barn till vuxna. En frisk idéspruta. Hon rider själv, och tävlar i hoppning. Numera även lagledare i Kristianstads Ridsällskaps hopplag.

Eva Jacobsson

Eva J

Tidigare erfarenhet som ridskolechef, domare och C-tränare, numera en av våra instruktörer

Mia Lindstrand

Mia

Ridlärare, har gått Ulk kurs I-III 2003 i samband med att hon läste högre häst utbildning på Vreta skolan i Linköping. Har teorilektioner och ridlekis-lektioner samt handikapp grupper.

Anny Linde

Anny

Ridlärare för barngrupper, och ungdomsledare. En pigg och glad tjej, som engagerar sig mycket i deltagarna. Anny rider själv, och har genom åren växt in i föreningen. Hon tävlar i hoppning på föreningens hästar.

Frida Isaksson

Frida

Är ridlärare och håller i barngrupper. Frida rider själv, är engagerad i tävlingskommittén och mamma till ridande elev. Dessutom är hon fodervärd och tillbringar mycket tid i stallet. Arbetar ideellt, ser bland annat till att hästarna kommer till och från betet.

Linnea Molldén

Linnea

Ridlärare, som med sitt mjuka handlag och vänliga sinne är populär i barngrupper och ridlekis. Linnea har ridit på ridskolan sedan barnsben och växt in i föreningen. Hon rider fortfarande själv och är fodervärd.

Lukas Lindgren

Lukas

Teorilärare. Alltid i full fart med allt från att rida till att jobba med ridunderlag. En självgående person, som ser varje individ han möter i verksamheten. Liksom andra i den yngre generationen är han föreningens framtidshopp. Började hösten 2019 på Flyinge Hästsportgymnasium.

Sara Lindberget

Sara

Är ridlärare för barn och ungdomar, och har som flera andra ridit på ridskolan sedan barnsben. När intresset finns är det lätt att bli kvar i verksamheten. Sara är engagerad på ett positivt sätt och tar mycket eget ansvar. Hon rider själv.

Anne Lundström

Aktiv pensionär som fortfarande rider. Ridkonsten i sig är viktig för Anne. Utbildad ridlärare på Strömsholm 1975. Höll tidigare i funkisridningen. Numera lektioner för ungdomar och vuxna. Håller i ridlägren tillsammans med Johanna ”Pyttan” Karlsson. 

Anne Lundström och Eva Jacobsson håller i Grönt kort kurser. 

Uppdaterad: 20 OKT 2016 13:35 Skribent: Henrik

Vi finns även på Facebook!

 

Postadress:
Kristianstad RS - Ridsport
Klabbarpsgården, Klabbarpsvägen 4
29162 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info