Hoppa till sidans innehåll

Ridläger 4, 3-8 juli


6-dagars träningsläger

 

Detta läger inriktar sig till er som har ridit ett par år och vill utveckla er, antigen om ni har börjat eller vill börja tävla i både hoppning och dressyr. Här har både barn, ungdomar och vuxna möjlighet att utvecklas inom ridsporten. Här delar vi in er i grupper efter er erfarenhet för att få så jämna grupper som möjligt. Även ryttare med egen häst/ponny är välkomna. Vi tränar på att rida olika dressyrrörelser och rider även dressyrprogram för att ni ska öva på att rida ett helt program. Ni hoppar olika hindertyper och tränar på att hoppa bana. Individuell träning efter förmåga.

 

Vi rider även ut i naturen för att hästarna ska få en varierad träning och ni får en möjlighet att pusta ut mellan träningspassen på ridbanan. Vi avslutar med en uppvisning där ni visar vad ni lärt er. Vill ni endast rida dressyr så gör ni det. Kom på helpension eller dagridläger.

 

Dagridlägret är mellan kl. 09.00 och 17.00, det är två ridpass per dag, teori och andra aktiviteter i stallet. Där i mellan är det lunch och god fika!

 

 

Här ovan är foto från när vi har haft banhoppning i vårt nya stora ridhus med ridmåttet 27X68 m. Vi har även ett mindre ridhus på anläggningen och en utebana.

 

 

 

  

Uppdaterad: 24 OKT 2016 15:12

Postadress:
Kristianstad RS - Ridsport
Klabbarpsgården, Klabbarpsvägen 4
29162 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info